fbpx
Home Om oss

Om oss

OM TRAIN WITH DAMLA
TRAIN WITH är ett holistiskt hälsoföretag med fokus på hela livsloppscirkeln. Träning, kost och att ta hand om vår mentala hälsa är tre viktiga delar för att vi ska kunna ha ett hållbart hälsosamt liv. Vår filosofi är att arbetet alltid bör ske inifrån ut. När vi mår bra gör vi bra för oss själva men även för andra människor. Vår vision är att genom att hjälpa våra deltagare nå sin optimala hälsa hjälper vi dem nå sin fulla potential och därmed skapa ett lyckligt liv fullt av syfte och framgång. Vad framgång är bestämmer var och en.

Vi tror på kraften av en hälsosam livsstil. Vi tror på att genom att ta hand om oss själva kan vi ta hand om varandra och därmed göra världen lite bättre. Kropp sinne och själ hänger ihop. När vi mår bra kan vi bemöta livets mot och framgångar på bästa möjliga sätt. Genom att skapa en sund kropp samt en positiv inställning till livet tror vi på att kunna prestera, älska och njuta av livet till fullo.

Damla Yaraman började jobba som personlig tränare 2016.
När hon kom in i branschen märkte hon att något saknades - Gruppträning som är individanpassad.
Människan är en social varelse men vårt samhälle går mer och mer mot att göra oss så osociala som möjligt. Att socialisera med likasinnade människor triggar våra lyckohormoner, vi mår bra med oss själva. Dessutom får utsläpp av lyckohormoner genom att träna vilket ger oss ytterligare en push mot att bli gladare piggare och mer energiska. Så föddes Train With Bootcamp.

Damla är kostrådgivare och personlig tränare samt har bakgrund inom psykologi och pedagogik. Med passion för välmående har hon gjort det till sitt livs passion att hjälpa andra nå sin fulla potential och älska sig själva.

Ni hittar oss på:
@trainwithdamla
Youtube – Train With Damla

BOKA PLATS TRAIN WITH BOOTCAMP

Läs vår Privacy Policy