fbpx
Home Holistisk Coaching

Holistisk Coaching

HOLISTISK COACHING
BOKA PLATS SHAPE & TONE BOOTCAMP


SHAPE & TONE bootcamp är för er som vill forma kroppen, bli starkare, gladare, piggare och mer hälsosam. SHAPE & TONE bootcamp ger er en 4 veckors träningsupplevelse där gruppträningen är individanpassad. Vi fokuserar på generella problemområden samt på att forma och tona kroppen.

INSPIRATIONSDAG

Nytt för 2019! Våra Life coacher Caroline Oskarsson och Rickard Blom kommer att bistå er med föreläsning/workshop enligt nedan. Om ni endast går ett bootcamp under våren ingår en valfri av dessa. Går ni två eller fler bootcamps ingår båda.Rickard Blom
33 år, Egen företagare sedan 2011, 160 anställda i Stockholm & Barcelona, Livscoach.

Workshop Acceptans - Inre ro.
Vi tittar på hur vi som individer agerar i olika situationer när livet känns orättvist, olustigt, konstigt, känsligt & rent ut sagt hopplöst. Med enkla verktyg hjälps vi åt att välja att se, ha & stå ut med både den inre/yttre verkligheten. Utan att fly, undvika, förvränga eller döma den samt att handla utifrån denna verklighet. Effektivt & i riktning mot våra värderingar & mål. Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas!
Caroline Oskarsson
Caroline är Intuitiv Livsstilscoach och coachar (främst) kvinnor som vill skapa förändring i sitt liv och leva nämare sin egen sanning. Genom privata sessioner, gruppsessioner, workshops och föreläsningar guidar hon dig utifrån dina drömmar och mål och delar med sig av verktyg för att du ska hitta modet att stå stark i din egen autenticitet. Caroline är certifierad Holistic Health Coach vid IIN men arbetar till stor del utifrån egna erfarenheter och de verktyg som hon fått med sig under sin personliga resa genom att ha jobbat med mentorer, terapeuter, coacher samt meditationslärare. Är du i behov av att skapa mer klarhet i ditt liv, jobba med ditt självvärde och börja leva livet utifrån dina egna önskemål? Vill du veta mer om vad det innebär att gå i coaching? Boka in en kostnadsfri då är den här workshopen helt rätt för dig.

Workshop - Expansion, intuition, autenticitet
En 2,5 timmar lång workshop som baserar sig på de principer som jag själv lärt mig att använda för att lyssna till och följa min intuition, expandera mitt varande och leva mer autentiskt. Vi kommer att beröra ämnen som; - Begränsande tankar, rädslor och skuggsidor. Hur vi kan bryta negativa mönster och - acceptera alla delar av oss själva. - Självvärde och självkärlek och hur vi bygger det. - Karriär och pengar - Hitta din spiritual practice m.m.
REKOMMENDERA OSS TILL EN VÄN
Rekommendera oss till en vän och samla rabatter på din egen träning. Vid rekommendation av Train With Damla får du 10% rabatt av din väns köp på din nästa beställning. Dessa rabatter kan samlas ihop till en större rabatt om du så vill eller användas på en gång. Se mer här här.